Suzuki visszahívás

Hetvenezer forintba és két órába kerül a balesetveszély miatt visszahívott régebbi Suzuki Swiftek lengéscsillapító-cseréje. Our latest suv comes with mild hybrid technology as standard supported by a 14 boosterjet turbocharged engine which offers dynamic and.


Ezert Hiv Vissza Tobb Mint Szazhuszezer Swiftet A Magyar Suzuki Csepel Info

Fontos hogy a javításra kizárólag a hivatalos Suzuki márkaszervizek jogosultak.

. Azoknál az évjáratoknál amelyeknél már nincs érvényes. Az Esztergomban gyártott Vitarán és az SX4 S-Crosson. Autó Suzuki SX4 autós.

1300 Jimny érintett. A Suzuki Motor Corporation úgy döntött hogy visszahívási kampányt indít melynek során kicseréli a vákuumszivattyú visszacsapó szelepét az érintett import modellek és egyes. Suzuki outboard engines deliver unmatched reliability and performance.

Suzuki Suzuki SX4 Suzuki S-Cross visszahívás fék meghibásodás Magyar Suzuki. Lelazulhat egy csavar a kormányszerkezetben ami irányíthatatlanná teheti az autót. A Magyar Suzuki díjmentesen cseréli a visszahívási kampányban érintett 66 ezer vásárlónak a szükséges alkatrészeket.

Kerestük az üggyel kapcsolatban a Magyar Suzuki Zrt-t is de egyelőre nem kaptunk választ arra a kérdésre hogy Magyarországon hány érintett autó lehet. MTI 20221102 1117. Az Ön üzenetének egyedi azonosítója.

A Magyar Suzuki a visszahívási kampányban érintett 66 ezer vásárlónak ingyenesen cseréli a szükséges alkatrészeket függetlenül attól hogy a jármű garanciális-e vagy sem. A vákuumszivattyú visszacsapó szelepét a. A vákuumszivattyú visszacsapó szelepét ingyen kicseréli a Suzuki az összes érintett autón Magyarországon a.

From 25 - 350 hp. Az Esztergomban gyártott autók is érintettek. A japán közlekedési minisztériumnak címzett jelentés szerint az intézkedés a 2007 májusa és 2009.

A kézifékbowden esetleges rossz rögzítése miatt az esztergomi Suzuki gyár vezetősége úgy döntött hogy ellenőrzésre visszahívja a 2006. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül vissza fogják hívni. Azóta megtudtuk hogy a termékvisszahívási kampány világszerte több mint félmillió egész pontosan 551 479 kocsit érint.

Értesüljön a gazdasági hírekről első kézből. A problémát szerencsére csak Ausztráliában észlelték. Suzuki s cross visszahívás 2018.

A SUZUKI CONNECT értesítései a következőkBiztonsági riasztások értesítéseiMotorindítási értesítések Figyelmeztető lámpák értesítése Állapotra vonatkozó értesítések. Magyar Suzuki Gyengülő fékhatás miatt díjmentes javításra hívja. Ezen szervizek közül javítás esetén kiválaszthatod a hozzád legközelebbit ezzel is időt megtakarítva.

Suzuki SX4 Magyar Suzuki Suzuki Vitara visszahívás. Itt megnézheted érinti-e a visszahívás. Az összességében több milliárdos.

A visszahívás összesen öt modellt érint köztük a Magyarországon gyártott Swiftet is. Gyengülő fékhatás miatt hívja vissza a Vitara és SX4 S-Cross modellek egy részét a Suzuki Motor Corporation számításaik szerint az itthon gyártott autók közül 66 ezerre tehető. A 2015 és 2022 között készült autók javítása 60-90 percet vehet igénybe.


Gsx R Visszahivas A Motorozas Filozofiaja


Autokat Hiv Vissza A Suzuki 66 Ezer Magyar Vasarlot Erint A Dontes Portfolio Hu


Kozel Haromszazezer Suzuki Veszitheti El Tukreit Autonavigator Hu


Totalcar Kozosseg Suzukit Vesz Minden Hazafi


Kozel Haromszazezer Suzuki Veszitheti El Tukreit Autonavigator Hu


Suzuki Sx4 Visszahivas


Eu Autoipari Visszahivasok 2018 48 Heteben Vezess


Fekhiba Miatt Visszahivas A Suzukinal Nlc Hu


Visszahivjak Az Uj Suzuki Swifteket


Suzuki Swift Berauto Legujabb Kis Fogyasztasu United Rent A Car Autokolcsonzo Es Kisbusz Berles Rentauto Budapest


Ugyfelszolgalat Suzuki


1 6 Millio Autot Hiv Vissza A Japan Suzuki Hirek Infoesztergom


Baj Van A Suzukikkal 66 Ezer Magyarorszagi Vasarlot Erint A Visszahivas Roviden


Dm2axqg8a4cfnm


Azonnali Suzuki Visszahivas Veszelyes Alkatresz A Mi Autonkban


Visszahivja Az Autokat A Suzuki A Fekekkel Van Gond 66 Ezer Tulajdonost Erint Blikk


Hasznalt Motor Suzuki V Strom 1000 Motorrevu


Auto Motorproblemat Talaltak Ket Nepszeru Suzukinal Vissza Kell Oket Hivni Hvg Hu


Visszahivas Gasztroll Hu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel